2021-02-26 07:44:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Nem kell minden harcot megvívni...

Napi horoszkóp február 26-ra 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Hold a tüzes Oroszlánban jár, ettől a Kos is tele van szenvedéllyel, temperamentummal. Erősnek érzed magad, pedig könnyű megsebezni. Épp ezért vigyázz, milyen konfliktusokat vállalsz fel. Nem kell minden harcot megvívni...

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Az elmúlt napokban kicsit elvakítottak az érzelmek, de ma valahogy tisztábban látsz, és tudod, kitől mit remélhetsz. Ügyesen irányítod az eseményeket, még a vesztesnek tűnő helyzetekből is győztesen kerülsz ki.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha van valami, amire igazán vágysz, most összpontosítsd arra a gondolataidat. Az intuíciódban bízz, az majd megmutatja az utat a vágyott dolgokhoz. Egy barát meghívását ne utasítsd el, mert segítségre szorul az illető.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Jó napra számíthatsz, főleg, ha sikerül rendet tenned az intézni valók között. A mai nap sikere azon múlik, mennyire jól tudod beosztani az időt. Ha felesleges körökre megy el a délelőtt, akkor délután sokáig dolgoznod kell.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold délelőtt még az Oroszlán jegyében jár. Számtalan problémád van, de mindig a kezedbe adja a sors a lehetőséget, hogy úrrá lehess rajtuk. A mai nap különösen sok esélyt kínál arra, hogy ez így legyen. Bízz a jó természeted vonzerejében!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A változtatáshoz bátorság kell! Szedd össze minden erődet, győzd le a kételyeidet. Ha a jelenlegi helyzetedben valami nem tűr halasztást, akkor muszáj a kezedbe vennie az irányítást, és cselekedni.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ne félj annyira a szerelemtől! Van valaki, akinek folyton vágysz a jelenlétére, közelségére. Ezt nevezhetjük akár szerelemnek is. Ha folytonosan a csalódástól rettegsz, akkor lemondasz életed egy nagy tapasztalatáról.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Skorpióknak sok kitartásra lesz szükségük a mai napon. Ha azonban jól veszed ma az akadályokat, akkor sok további kellemetlenségtől megkímélheted magad. Nem árt most egy kis önzőség, vagy rámenősség sem...

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Úgy látszik, a botrányokat, pletykákat nem kerülheted el a mai napon. A legjobb azonban, ha elengeded a füled mellett a láthatólag ártani akaró intrikákat. Ami rád tartozik, azt is szűrd meg gondolataidban, mielőtt reagálnál rá.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma igazán közel kerülhetsz valakihez, akitől nem is vártad, hogy így megnyílik neked. Lehet ez egy barátság kezdete, de az is, hogy több lesz belőle, mély szerelem, szenvedély.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Érdemes ma feladni egy kicsit a különcködést, és csapatban gondolkozni – úgy a magánéletben, mint a munkahelyen. Most sokkal gyorsabban megoldhatsz mindent, ha tudsz kérni és elfogadni. Nem kell mindig erősnek mutatkoznod!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ma kicsit elvihetik a gondolataidat a szorongás, a félelmek, pedig ez most csak tévút, és nem is kellene hagynod. Koncentrálj inkább a jóra, és arra, amiért hálás lehetsz a sorsnak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: